El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

Arriben els dies grans de la Setmana Modernista d'Alcoi. El cap de setmana del 20 al 22 de setembre, el poble d'Alcoi canvia d'època i es trasllada al segle XX. Per anunciar-ho, el periodista Aimar Bretos és l'encarregat de fer el pregó d'aquesta tercera edició. 

Més informació

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

Una 'Festa per l'aigua' organitzada per 'Salvem l'Aqüifer del Molinar'

Aqüifer del Molinar/Facilitat per Salvem el Molinar

Durant la festa es podra gaudir de música en directe amb la participació de grups com 'Tito Pontet', 'Phil de Viente' i 'Les Bajoques Farcies'.

Tindrá lloc el divendres 14 de setembre a partir de les 18:00 en el jardí de la Glorieta.

El pròxim divendres 14 de setembre té lloc en el jardí de la Glorieta la 'Festa per l'aigua' per tal de crear una consciència per a mantenir i conservar l'aqüífer del Molinar, que no fa res es trobava amenaçada per un pla d'Actuació Territorial Estratègica dut a terme per l'empresa 'La Española'. Per això, des de l'organització de 'Salvem l'Aqüífer del Molinar' es vol realitzar aquesta festa com a símbol per a crear consciència per als ciutadans.

Pel que fa a l'esdeveniment, tindrà lloc a partir de les 18:00, on s'inclouran diversitat d'activitats com jocs infantils, trobacontes i inclús música en directe amb la participació de grups com 'Tito Pontet', 'Phil de Viente' i 'Les Bajoques Farcies'. A més a més, la festa també compta amb la col·laboració 'CentreOvidi Montllor d'Alcoi' i de la 'Colla Ecologista La Carrasca - Ecologistes en Acció Alcoi'.

Segons Jordi Silvestre, president de 'Salvem l'Aqüífer del Molinar' destaca que "la idea és fer una festa per a tots els públics, amb activitats divertides adreçades als més xicotets, però també música per a més joves, però amb grups locals de qualitat que estem ben segurs que agradaran a tothom".

Recordem, aquest divendres 14 de setembre a partir de 18:00 tindrà lloc la 'Festa per l'aigua', en el jardí de la Glorieta.

Cartell/Facilitat per Salvem el Molinar