El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Una 'Festa per l'aigua' organitzada per 'Salvem l'Aqüifer del Molinar'

Aqüifer del Molinar/Facilitat per Salvem el Molinar

Durant la festa es podra gaudir de música en directe amb la participació de grups com 'Tito Pontet', 'Phil de Viente' i 'Les Bajoques Farcies'.

Tindrá lloc el divendres 14 de setembre a partir de les 18:00 en el jardí de la Glorieta.

El pròxim divendres 14 de setembre té lloc en el jardí de la Glorieta la 'Festa per l'aigua' per tal de crear una consciència per a mantenir i conservar l'aqüífer del Molinar, que no fa res es trobava amenaçada per un pla d'Actuació Territorial Estratègica dut a terme per l'empresa 'La Española'. Per això, des de l'organització de 'Salvem l'Aqüífer del Molinar' es vol realitzar aquesta festa com a símbol per a crear consciència per als ciutadans.

Pel que fa a l'esdeveniment, tindrà lloc a partir de les 18:00, on s'inclouran diversitat d'activitats com jocs infantils, trobacontes i inclús música en directe amb la participació de grups com 'Tito Pontet', 'Phil de Viente' i 'Les Bajoques Farcies'. A més a més, la festa també compta amb la col·laboració 'CentreOvidi Montllor d'Alcoi' i de la 'Colla Ecologista La Carrasca - Ecologistes en Acció Alcoi'.

Segons Jordi Silvestre, president de 'Salvem l'Aqüífer del Molinar' destaca que "la idea és fer una festa per a tots els públics, amb activitats divertides adreçades als més xicotets, però també música per a més joves, però amb grups locals de qualitat que estem ben segurs que agradaran a tothom".

Recordem, aquest divendres 14 de setembre a partir de 18:00 tindrà lloc la 'Festa per l'aigua', en el jardí de la Glorieta.

Cartell/Facilitat per Salvem el Molinar