El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Una flama entra al MUBOMA d'Alcoi durant el Dia Internacional dels Museus

Dia dels Museus al MUBOMA / M. Gutiérrez

El Museu Provincial de Bombers d'Alcoi (MUBOMA) celebra el Dia Internacional dels Museus (DIM) amb èxit de participants. Hi ha activitats per a tots els públics i gustos, amb rutes guiades i amb concerts. Elena Méndez, coordinadora del MUBOMA, s'ha transformat en una flama per tal de ser el fil conductor de les explicacions del museu

El Museu Provincial de Bombers d'Alcoi (MUBOMA) celebra el Dia Internacional dels Museus (DIM) amb èxit de participants. Hi ha activitats per a tots els públics i gustos, amb rutes guiades i amb concerts. Elena Méndez, coordinadora del MUBOMA, s'ha transformat en una flama per tal de ser el fil conductor de les explicacions del museu. ARAMULTIMÈDIA ha estat al MUBOMA i ofereix aquesta galeria fotogràfica.

Les activitats programades per al diumenge 20 de maig són durant el matí. A les 11:30 h hi haurà un desdejuni popular i el joc en família 'Connecta't al MUBOMA'. Cal recordar que també hi ha programació en altres museus i espais d'Alcoi, emmarcats dins del DIM.