El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Una gran grua per col·locar l'antena de telefonia de Barxell, Montesol, Baradello i el 'Sargento'

L'Ajuntament estima que a l'estiu, i entre les tres urbanitzacions d'El Baradello, El Sargento i Montesol, viuen entre 3.000 i 4.000 persones. 

Els veïns de les urbanitzacions i la gerència de Castell de Barxell Events cada vegada veuen més prop la col·locació de l'antena de telefonia que donarà servei a aquesta zona després de molts anys.

A la redacció d'ARAMULTIMÈDIA ha arribat aquest vídeo on es pot veure el moment de la col·locació en vertical d'aquesta antena de telefonia. Fa només uns dies, el 13 de novembre, Telefònica feia els primers passos per col·locar aquesta antena.

Ha estat el complex hostaler Castell de Barxell Events, qui ha cedit l'espai dins la seua propietat perquè es puga instal·lar l'antena d'uns 30 metres que donarà servei a centenars de vivendes i casetes de camp. A més a més, serà el transformador d'aquest negoci el que li done energia l'antena. Aquest 22 de novembre, l'antena ja s'ha col·locat en posició vertical.


L'Ajuntament estima que a l'estiu, i entre les tres urbanitzacions d'El Baradello, El Sargento i Montesol, viuen entre 3.000 i 4.000 persones, que ara per ara no disposen de cobertura. Un problema a més que complica determinats treballs, com els d'emergència, per la impossibilitat de connectar.