El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Una història per a cada mes gràcies a la Coordinadora pel Valencià

Calendari 2021 Coordinadora pel Valencià de l'Alcoià i el Comtat

L'entitat ha creat diferent material didàctic per a xiquets i anima a que seguim de prop totes les activitats que organitza al llarg de l'any.

Dotze rondalles i històries d'autors valencians són les que podrem trobar al calendari de la Coordinadora pel Valencià, que no para de crear iniciatives per fomentar la cultura i la lectura als joves de la casa.

La Coordinadora pel Valencià de l'Alcoià i el Comtat ha creat un calendari per impulsar la lectura entre els més menuts. En cada un dels mesos es recomana un llibre per a xiquets. A més al costat de la portada ve un codi QR que dirigeix als lectors a diferents vídeos de rondalles valencianes llegides pels autors de la terra com Joan Borja, Víctor Labrado, Jordi Raül-Verdú, Rosanna Espinós, Lluís Abad, Almudena Francés, Eva Andújar o Sílvia Colomer.


El calendari es pot aconseguir de forma gratuïta enviat un correu electrònic a premsacoordinadoravalencia@gmail.com. Està dividit en dues fulles A3 amb 6 mesos cadascuna i està replet d’il·lustracions per atraure l’atenció dels xiquets i fer més fàcil la introducció de la lectura als seus hàbits diaris.


Aquest no és el primer material didàctic que l’entitat posa a l’abast de qui estiga interessat. Pensant sobretot en les escoles, la Coordinadora pel Valencià de l'Alcià i el Comtat també ha editat una col·lecció Auques per a l'escola, el mapa Mites Clàssics, el pòster monstres valencians, la baralla dels refranys, etc. Estan tot completament disponibles a la seua web.