El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Una jornada gastronòmica comptarà amb el chef Ignacio Echapresto

Les inscripcions es poden fer a través d’aquest l'enllaç.

Serà el pròxim 27 d'octubre a les 16:30h a la Cambra de Comerç d'Alcoi. El xef participarà a una taula redona sobre sostenibilitat i ODS al sector turístic.

La jornada ‘Apostamos por lo verde y los sabores de nuestra tierra’ serà el pròxim 27 d’octubre a les 16:30h a la Cambra de Comerç.  L’esdeveniment ha sigut organitzat per el Consell de Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana i la Cambra de Comerç d’Alcoi amb la col·laboració de l’associació empresarial Turismo Alicante Interior.

El conegut xef Ignacio Echapresto serà el convidat principal d’aquesta jornada gastronòmica. La ponència de Echapresto, una taula redona sobre el producte de proximitat i un sopar preparat per cinc cuiners són els al·licients d'una activitat que busca posicionar a les comarques de l'interior de la província com a destinació turística gastronòmica de primer ordre.

La jornada donarà principi amb la inauguració, a càrrec de Herick Campos, director general de Turisme de la Generalitat Valenciana i Pau de Gràcia, president de la Cambra de Comerç d'Alcoi. L’acte serà moderat per Indira Amaya de Ameglio, presidenta de Turisme Alacant Interior.

La primera ponència es desenvoluparà a partir de les 16:40h amb la intervenció d'Ignacio Echapresto, xef de Venda Moncalvillo en el municipi de La Rioja de Daroca de Rioja. Amb una Estrela Michelín i dos Sols Repsol, Echapresto comptarà la seua experiència en el món dels fogons i els negocis amb ‘Venda Moncalvillo: el luxe de la immediatesa’.

El propi Echapresto participarà en la taula redona que a partir de les 17:30h tractarà sobre ‘La sostenibilitat i els ODS en el sector turístic’. A més del xef de La Rioja, participaran Mª Jesús Peiró, tècnica en Empreses d'Activitats Turístiques en la Granja San Miguel de la localitat valenciana de Salem; Héctor Carrió, enginyer agrònom i director gerent de Tossut Agroecologia Sostenible i Proenhec Consultoria Estratègica; i Gabi Sanchis, responsable d’ Arrels i coordinador de la ‘Travessia dels 8Mils’.

Les inscripcions es poden fer a través d’aquest l'enllaç. El mateix dia, a més, els associats a Turisme Alacant Interior podran reservar plaça per al sopar que se servirà en L’Escaleta, amb un menú a 5 mans que cuinaran el propi Ignacio Echapresto; Kiko Moya, de L’Escaleta; David Sandín, de Sant Francesc 52; Lucía Pastor, de La Raconà; i Carmina Martínez, del Caragol.