El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Una marejada rosa donarà la volta als ponts pel càncer de mama

L’esdeveniment està organitzat per l’Associació Espanyola Contra el Càncer, AECC i SOLC.

La 8ª Volta als Ponts pel Càncer de Mama se celebra aquest diumenge 22 d'octubre a les 11h amb sortida des de la Plaça de Dins.

Aquest diumenge 22 d’octubre està convocada la 8ª Marxa a peu pel Càncer de Mama. Tots els participants donaran la tradicional ‘volta als ponts’ amb samarretes rosa. L’esdeveniment està organitzat per l’Associació Espanyola Contra el Càncer, AECC i SOLC.

L’encontre serà a les 11 a la Plaça de Dins per fer les inscripcions, que tenen un cost de 5€ per persona, i arreplegar la samarreta. Abans de l’eixida es farà una lectura del manifest.

Marcela Ripoll, presidenta de SOLC, ha recordat que “encara que aquesta malaltia la pateixen majoritàriament dones, també hi ha homes que tenen càncer de mama”.

Per al seva banda, Rosa Payà, vicepresidenta d’AECC, ha volgut agrair el suport de tots els que contribueixen a l’organització de la marxa i ha recordat que aquesta es fa amb molt d’esforç i que “la lluita es fa per ells”.

Aroa Mira, regidora de Polítiques Inclusives, ha recordat que “el càncer de mama es pot superar” i ha donat un missatge d’optimisme, ganes i il·lusió a la vegada que ha agraït la tasca de les dos entitats organitzadores.