El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Una negligència va causar l'incendi a la Mariola segons les investigacions

A la part de baix darrere d'uns arbres es veu el Mas on va comenár tot / LV
FOC A LA MARIOLA

Les investigacions apunten a que el foc es va iniciar a la xemeneia d'un mas a Cocentaina. Les persones que viuen a aquest mas al ser desallotjats van dir que segur que era provocat perquè havien vist a persones rondant durant els darrers dies

El foc a la Mariola que va arrasar amb 498 hectàrees va ser provocat per una negligència segons apunten les investigacions. Tot indica que les persones que viuen al Mas de la Cova, a la part baixa de la Cantera Botella a Cocentaina, estaven cremant brossa, paper i cartró sense les mesures de seguretat necessàries. Les investigacions van començar en aquest lloc perquè era el punt inicial del foc, i sembla ser que les cendres de la xemeneia encara estaven calentes.

Els habitants del Mas de la Cova, són alquilats i segons ha esbrinat ARA Multimèdia, quan van ser desallotjats amb els seus gossos van explicar, als regidors de Cocentaina Marcos Castelló i Rosa Sellés, que l'incendi havia estat provocat i que havien vist molta gent "rara" pels voltants els darrers dies abans que comencés el foc.