El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Una persona bota des d’un segon pis fugint d’un incendi a una vivenda d’Alcoi

Així ha quedat la vivenda / Bombers

L’home de 52 anys, que ha botat des del segón pis, ha quedat ferit per possible fractura de peu

L’incendi, que ha tingut lloc la vesprada del 20 de desembre a Alcoi, ja s’ha donat per extingit per part dels Bombers. L’incendi s’ha produït a una segona planta de l’edifici número 30 de l’Avinguda València, a la Zona Nord.

Una de les persones que estava a aquesta vivenda, ubicada en una segona altura, ha saltat fugint de les flames i ha quedat ferida. Les vivendes ubicades en la 4a i 5a planta han quedat confinades. La resta de veïns han sigut desallotjats com a mesura preventiva.

L’home de 52 anys, que ha botat des del segón pis, ha quedat ferit per possible fractura de peu, segons el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU). Posteriorment ha estat traslladat al Verge dels Lliris en l’ambulància de Suport Vital Bàsic (SVB).

Els bombers han donat per extingit l’incendi a les 18:49 h. S’han mobilitzat un SAMU i SVB. Els bombers s’han mobilitzat des d’Alcoi i Cocentaina i, concretament, s’han mobilitzat 2 unitats de cap prefectura, 1 bomba rural pesada, 1 sergent, 1 cap i 5 bombers.