El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Una persona morta i un xiquet greu traslladat a Alacant en una agressió amb arma blanca a Alcoi

Una imatge dels veïns de la zona
  • L'Ajuntament confirma els fets
  • La notícia ha commocionat Alcoi amb vídeos i fotos que corren per les xarxes i que no reproduïm en ARAMULTIMÈDIA per respecte a la família afectada

Des de la regidoria de Seguretat d'Alcoi confirmen la mort d'una persona implicada en succés amb una arma blanca en l'avinguda de la Hispanitat d'Alcoi. Hi ha tres ferits més, un d'ells un menor de 3 anys -també greu- que ha estat traslladat a l'hospital d'Alacant. Els altres dos són l'altra filla de 12 anys i la dona. El presumpte autor s'ha suïcidat, segons les primeres investigacions i es tracta d'un succés de violència de gènere.

A banda del xiquet, hi ha almenys 2 ferits més, que han estat traslladats a l'hospital Verge dels Lliris, que es troba a 100 metres del lloc dels fets. Són la parella, de 43 anys, i l'altra filla, de 12 anys. 

Segos les primeres investigacions, el presumpte agressor, de 33 anys, s'ha personat en la casa familiar i ha agredït la parella i un dels seus fills. En eixir de la casa, s'ha trobat al segon menor (12 anys) a qui també ha apunyalat. Posteriorment, el presumpte agressor s'hauria llevat la vida.

Segons informacions d'EFE publicades en mitjans nacionals, es tracta d'un cas de violència de gènere.

La notícia ha commocionat Alcoi amb vídeos i fotos que corren per les xarxes i que no reproduïm en ARAMULTIMÈDIA per respecte a la família afectada.

Col.laboració ciutadana

Ha estat uns veïns que es trobaven asseguts a una cafeteria de l'Avinguda qui han alertat la Policia i les ambulàncies en veure eixir una persona plena de sang -presumiblement un dels dos fills de la parella- relatant el que havia succeït. Una presumpta agressió del pare de família als dos filla i la dona. La mare de la dona no ha estat ferida.

Tot ha passar al voltant de les 18:00 hores i ha provocat una gran commoció en tota la ciutat.

L'Ajuntament, per mitjà de les seues xarxes socials, ha confirmat i lamentat els fets.

 

Aquesta vesprada s'hi ha produït una terrible agressió múltiple a Alcoi, presumptament un cas de violència de gènere amb...

Publicado por Ajuntament d'Alcoi en Domingo, 21 de marzo de 2021