El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

Arriben els dies grans de la Setmana Modernista d'Alcoi. El cap de setmana del 20 al 22 de setembre, el poble d'Alcoi canvia d'època i es trasllada al segle XX. Per anunciar-ho, el periodista Aimar Bretos és l'encarregat de fer el pregó d'aquesta tercera edició. 

Més informació

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

Una punta de cigarret mal apagada podria estar darrere de l'incendi de Bocairent

Incendi a Bocairent aquest 7 de juliol. Imatge facilitada pel consistori
Des de l'àrea d'espais públics i naturals incideixen en la importància de la conscienciació mediambiental

Tot indica que la punta de cigarret va caure en cotó de xop, provocant el foc que va cremar 700 metres quadrats a la capçalera del riu Vinalopó.

Una negligència podria estar darrere de l'incendi que aquest dissabte 7 de juliol va cremar vora 700 metres quadrats de terreny en la capçalera del Riu Vinalopó. Des de l'àrea d'espais públics de Bocairent sospiten que una punta de cigarreta mal apagada va iniciar el foc, després que algú la llançara a una zona on s'acumula cotó de xops, i altament inflamable.

Es dóna la circumstància que el foc es va iniciar just al costat d'una passarel·la que travessa el riu fins a una zona d'esplai, i on els caps de setmana s'ajunta molta gent. És per això que des del consistori fan una crida a tots i incideixen en la necessitat de respectar els paratges naturals, i estar conscienciat de com cal actuar quan es visiten zones d'alt valor mediambiental.