El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Els bombers treballen en la vesprada d'este dissabte per sufocar un incendi forestal declarat en la zona de l'Orxa, entre El Comtat i la Vall d'Albaida, i en el qual treballen 10 mitjans aèris. Han fixat el foc concretament en terme de la Vall de Gallinera. A les 21:00 continua actiu.

Més informació

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Una recerca constant de la innovació: Dboss Innovación y Dessaarrollo

Dboss Innovación y Desarrollo és una de les empreses alcoianes que han fet el bot a la indústria 4.0, amb suport de l'Institut valencià de la competitivitat empresarial. Per a Javier Francés, Director General de l'empresa, l'IVACE és "un company de viatge que ens aporta una reducció dels riscos que té la innovació".

L'aposta per la innovació està en l'ADN de Dboss, que fins i tot ho porta en el nom. Així ens ho explica el seu Director General, Javier Francés Vilaplana, qui ens parla de com la digitalització ho ha canviat tot. Per exemple, en les màquines d'estampació ha permés multiplicar per 7 la producció.

Però innovar és difícil, perquè no sempre les inversions tenen el resultat esperat, i Javier Francés assegura que han comptat en el camí amb el suport de l'IVACE, "ens ajuda a compartir el risc".