El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Una sèrie que té com a punt de partida la ‘Revolució del petroli’ a Alcoi, el nou projecte Jorge Hinojosa

Participen alumnes del taller de cine de l'Estudi Casa del Pavo i actors com Xavi Mira, Pep Sellés, Neus Agulló, Jona García, Juli Cantó o Rebeca Bou

El director de cine, Jorge Hinojosa, ha llançat una campanya de micromecenatge per fer possible la seua darrera idea: ‘Insurrección’’. Es tracta d’una sèrie amb actors de primer nivell que ha sorgit del taller de cine ‘Estudi Casa del Pavo’. Hinojosa i el seu equip han iniciat una campanya de micromecenatge per tirar endavant el projecte.

Xavi Mira, Pep Sellés, Neus Agulló, Jona García, Juli Cantó, Rebeca Bou i altres actors participen en aquesta sèrie. Es pot col.laborar a través de la plataforma verkami.


El tràiler, que podeu veure a la part de dalt de la notícia, ja és una realitat. Durant els últims 4 anys, Hinojosa ha creat un equip professional del sector audiovisual. Es tracta d'un projecte que naix del Taller de Cine del estudi casa del pavo que coordina el mateix Hinojosa.


Respecte a la campanya de micromecenatge, porten aconseguit ja el primer objectiu. Aixó els permet marcar un nou objectiu i tindre quasi un mes per a conseguir més ajuda. tot el que pasa de 7000€ ja es per a la producció. , però ens vindria molt bé aconseguir la màxima difusió del projecte per a així superar l'objectiu. Aquest és un projecte que naix d'uns joves alcoians i cerca posar en valor el talent que hi ha a les nostres comarques.