El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Una setmana per a la III Mostra de Teatre Escolar

El regidor d'Educació Alberto Belda a la presentació del cartell de la Mostra / AM

Pocs dies abans que comence aquest festival teatral entre col·legis, s'ha presentat el cartell de la mostra i el programa de mà, dissenyats per Gilberto Dobón.

A partir del dilluns 8 d'abril, 13 centres educatius i l'Escola Municipal de Teatre viuran la setmana en la qual se celebrarà la III Edició de la Mostra de Teatre Escolar. En total, es representaran 23 obres en la que els actors seran els mateixos alumnes de cada centre.

Gilberto Dobón ha sigut l'encarregat de fer el disseny del cartell i de la programació de mà per a aquest esdeveniment. 

Des del dilluns 8, fins al dijous 11 d'abril, els col·legis i instituts faran les seues representacions. De matí el públic assistent serà escolar, però a la vesprada es repetiran les obres per a tots els públics. 

Els col·legis faran les seues representacions en el Teatre Principal, en el Centre Cultural Mario Silvestre i al Teatre Salesians, i les entrades seran totalment gratuïtes. 

El dia 12 es realitzarà el lliurament de diplomes o a més cada participant de la mostra tindrà dos invitacions per a assistir al Teatre Calderón a veure "Les 7 diferències", una producció de Teatre Escalante. 

Per a posar fi a la mostra de teatre, el dissabte 13 d'abril, es realitzaran dos sessions gratuïtes al Teatre Principal, de "Somnium", un espectacle de màgia i música amb, Hugo Aracil (mag), Noa Villar (cantant) i Ada Climent (regidora de sala).