El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Una subvenció de l’IVACE permet millorar l’enllumenat del Castellar

L'objectiu d’aquestes actuacions és milloraran les condicions tècniques de les lluminàries existents, de molt baix rendiment energètic i elevada pol·lució lluminosa.

El consistori està modernitzant les instal·lacions d'enllumentat per millorar l'eficiència energètica i incorporar un sistema de telegestió.

El projecte de millora de l’enllumenta és de 57.354€ i està subvencionat per l’IVACE en un 98’61% del total, dins del programa d'ajudes de projectes d'inversió per a la millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics.

L'Ajuntament d'Alcoi està procedint a la modernització de les instal·lacions d'Enllumenat Públic, substituint les lluminàries, de manera que es millore l'eficiència energètica d'aquest, alhora que s'incorpora un sistema de Telegestió sota la Internet de les coses que, sense l'ajuda de controladors situats en els quadres de comandament, permeta entre altres el monitoratge continu de les lluminàries, detecció de fallades, localització GPS, configuració i comunicació RF i la gestió d'actius, alarmes i informes.

L'objectiu d’aquestes actuacions és milloraran les condicions tècniques de les lluminàries existents, de molt baix rendiment energètic i elevada pol·lució lluminosa, i es modernitzaran les instal·lacions substituint les referides lluminàries per unitats d'alt rendiment amb tecnologia LED i sistema de telegestió incorporat.

“Continuem millorant les nostres àrees industrials, ja hem invertit més de 7 milions en els últims 6 anys. Hem de dir que totes aquestes actuacions formen part del pla Impulsalcoi on es pretén millorar la nostra indústria i que evidentment són actuacions consensuades amb tots els agents industrials de la ciutat i que són confirmades pel Consell Econòmic i Social”, ha indicat el regidor d'Innovació, Indústria i Activitats, Jordi Segura.