El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Un boato de somni per a la capitania de la Magenta 2019

Hi haurà 10 dissenys, 2 masculins i 8 femenins.

La presentació serà aquest dissabte 27 d'octubre a les 19 h en la Filà Vascos. Jordi Candela Mataix, Capità Moro 2019, i tota la Filà Magenta vol convidar a tothom a la presentació del seu boato per a la propera Trilogia Festera.

Pepe Carbonell, membre de la Filà Magenta, ha explicat a ARAMULTIMÈDIA que el guió del boato es basa en "el somni d'un xiquet que estarà representat en l'Entrada". A més, "els ballets i tots els elements giren al voltant d'aquest somni". Aquest seguici està dissenyat per Juan Climent i la confecció serà obra de El Molinar i Tocats.

Es presentaran deu dissenys, dels quals seran dos masculins i huit femenins. Cal destacar que els dissenys no són guerrers, sinó que són palatins, ja que estan inspirats en el somni del xiquet, com s'ha avançat en la Presentació de Càrrecs al Teatre Calderón.


La confecció serà obra d'El Molinar i Tocats. Tots els vestits seran en règim de lloguer i Pepe Carbonell indica que els preus són "molt assequibles" econòmicament parlant. Carbonell també apunta que "si és necessari, es faran dos 'passes' perquè tothom puga veure amb detall els dissenys".