El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Unanimitat política a Alcoi a favor dels patges

Patge pujant escala / AM
En la moció que presentarà el PSOE el plenari s'afirma que la Cavalcada és una "tradició integradora"

A banda del govern municipal, PP, Ciutadans, Guanyar i Compromís també han indicat a ARAMULTIMÈDIA que donaran suport a la moció. Dins la notícia podeu consultar la moció íntegra que es llegirà el dilluns

Un aspecte tan innocent com és el Nadal Alcoià mai havia creat tanta polèmica. El PSOE presentarà una moció al plenari del dilluns 18 de desembre per tal de "donar suport a totes les nostres tradicions i el seu format, especialment a la Cavalcada de Reis, que en els 133 anys, que du realitzant-se, sempre ha estat una tradició integradora tant de la gent que ha vingut a viure i treballar amb nosaltres, com dels visitants que ens acompanyen any rere any per a fruir de la màgia dels nostres Reis Mags". Al document sota la fotografia podeu veure la moció que presentarà el PSOE. 

A banda del govern municipal, PP, Ciutadans, Guanyar i Compromís també han indicat a ARAMULTIMÈDIA que donaran suport a la moció. Si els grups no volen debatre ni puntualitzar cap qüestió, la moció es convertirà en declaració institucional al plenari de desembre.