El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Unes exposicions de Fira amb sabor a BIC

Les expos es poden visitar a les distintes estances del Palau Comtal, la Capella de Sant Antoni, el Carrer Dolors o el Patronat Cor de Jesús sobretot durant els dies de Fira

Cocentaina ha presentat les seues tradicionals exposicions que es podran visitar, sobretot, durant la Fira de Tots Sants, de l'1 al 4 de novembre. La presentació ha tingut lloc al pati d'armes del Palau Comtal.

Un clàssic de la Fira de Cocentaina són les seues exposicions. És tradició presentar-les el divendres previ a la inauguració de la Fira amb una nodrida representació d'artistes, autoritats i amants de tota mena d'art.


Les expos es poden visitar a les distintes estances del Palau Comtal, la Capella de Sant Antoni, el Carrer Dolors o el Patronat Cor de Jesús. Cal recordar que aquesta és la primera exposició de la Fira després que la Generalitat declarara aquest gran esdeveniment com a Bé d'Interés Cultural (BIC).


Sobre les novetats de la Fira, el BIC i les exposicions han parlat les regidores de Cultura i Fira, Marcela Richart i Mariona Carbonell, respectivament, juntament amb l'alcaldessa, Mireia Estepa. ARAMULTIMÈDIA ho ha contat en vídeo.

I si vols més, clica en la imatge per a descarregar-te tot el programa:

???