El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

UNESCO CIPFP Batoi presenta el projecte "Dins o fora"

En el projecte, que combina integració social i cultural, participen totes les titulacions aportant els coneixements de cada FP al tema "Dins o fora" Durant l'acte el Grup de Jazz El Mussol ha fet un concert que ha donat pas a un dinar cultural al restaurant l'Assaig. Tot al vídeo.

Com cada any el CIPFP Batoi, amb el programa Escoles de la UNESCO, presenta un projecte que combina integració social i cultural en el que totes les titulacions del centre aporten el seu granet d'arena. Enguany el tema és "Dins o fora" on es barreja la integració laboral, la immigració i la transmissió de cultures tant que venen com que exportem. Durant l'acte de presentació del projecte, alumnes de diferents titulacions han explicat que poden aportar, com per exemple una gimcana feta pels alumnes del CFGS Animació sociocultural i turística, una jornada de pentinats de diferents cultures elaborats pels alumnes del CFGM Perruqueria i cosmètica capil·lar, una obra de teatre per a xiquets d'infantil representada pels alumnes del CFGS Educació infantil, entre moltes més.

La vetlada ha estat amenitzada per un concert de jazz organitzat pel Grup de Jazz El Mussol i un menjar amb plats de diferents cultures integrat a la gastronomia de la zona preparat pels alumnes del CFGM Cuina i gastronomia i servit pels alumnes del CFGM Servicis en restauració al restaurant pedagògic L'AssaigARAMULTIMÈDIA ha estat present i t'ofereix aquest vídeo.