El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

UNESCO CIP FP Batoi presenta el projecte «La felicitat»

En el projecte participen totes les titulacions aportant els coneixements de cada FP al tema "La felicitat". També hem gaudit de música de la mà del duo Maria i Orcaray. Tot al vídeo.

«La felicitat» és com hi han anomenat al projecte del programa Escoles de la UNESCO del CIP FP Batoi on tots els alumnes del centre participaran de forma activa proposant diversos tallers i activitats.

Durant l'acte de presentació del projecte, alumnes de diferents titulacions han explicat que poden aportar, com per exemple l'elaboració d'enquestes sobre el grau de felicitat de la gent que durà a terme el CFGS d'Administració i finances o l'estudi sobre la contaminació de la roba i si dona o no la felicitat a la gent que prepara el CFGS d'Educació infantil.

A més, a l'acte, hem pogut gaudir del projecte musical Letras para el despertar femenino de Maria i Orcaray. Projecte sobre la dona i l'empoderament femení en les diverses èpoques vitals. Des d'ARAMULTIMÈDIA hem preparat un vídeo per a gaudir d'aquest duo i conéixer més sobre el projecte «La felicitat».

Recorda que pots seguir tota la informació del CIP FP Batoi en els seus perfils de FacebookTwitter i Instagram.