El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Unflables, Food Trucks i un camió de cervesa, novetats en el tradicional mercadet de festes a Cervantes

82 parades comercials ompliran Cervantes i Alçamora del 3 al 6 de maig, però a més enguany hi haurà oferta gastronòmica, un camió cerveseria i una zona infantil amb monitors i castells unflables.

La regidoria de consum ha presentat novetats en el tradicional mercadet de parades comercials que s'instal·la al passeig de Cervantes i Alçamora durant la trilogia de festes. La regidora Maria Baca explica que la idea és "ampliar l'oferta i que no es quede tan sols en el centre, sinó que puguem donar servei a la major part de la gent i que el mercadet tinga també zona d'oci i restauració".

Així, les principals novetats inclouen nova oferta a la zona. En la placeta triangular de davant de la fàbrica s'instal·laran castells unflables amb monitors per als més menuts. I enfront, a la plaça de les Mosques, hi haurà un camió cerveseria. Per últim, al carreró de Nofre Jordà s'instal·laran una sèrie de 'food trucks', camions de menjars, amb propostes variades com coquetes, menjar vegà, sense gluten o gastronomia mexicana.

I a banda de les novetats, hi haurà parades comercials, 82 en total, on es podrà trobar de tot, des d'artesania, fins records o jocs de fusta per als més menuts.El mercadet de Cervantes obrirà les portes el dia dels Músics de vesprada, i estarà instal·lat fins al dia 6 de maig. Cal recordar que a aquesta oferta se suma el Tapa i Festa de la Glorieta o les parades de menjar ràpid a la plaça Emilio Sala. Clica en la següent imatge per a tindre més informació: