El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Unió Musical de Muro: confinament a ritme de pasdoble

L'agrupació musical murera ha editat un vídeo amb la interpretació conjunta de tots els seus membres de la peça 'A mi Muro', de Francesc Esteve.

"Potser el fet d'estar obligats a quedar-nos a casa ens coarte una miqueta la nostra llibertat, però la creativitat, l'alegria, el bon humor i les ganes de seguir fent música que ens caracteritza, res no ho pot parar". Així d'optimistes es mostren des de la Unió Musical de Muro durant aquests dies de confinament.

I per a mostra de la seua actitud enfront de l'adversitat, totes i tots els músics de l'entitat han participat conjuntament en l'edició d'un vídeo durant el qual han interpretat, sota la direcció telemàtica de Rafael Garcia Vidal, el pasdoble 'A mi Muro', del compositor Francesc Esteve.

Precisament la Unió Musical de Muro tenia previst, per a aquest dissabte 28 de març, la celebració del concert Balansiyyà, una reconeguda peça musical de José Rafael Pascual Vilaplana. Naturalment, l'esdeveniment va haver de ser cancel·lat pels motius que tots coneixem.

Com diuen des de l'entitat, #JoEmQuedeACasa, però amb la Unió Musical de Muro, molt millor.