El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Unión Alcoyana FS acomiada la temporada davant La Vila

@PSTFotografia
Javi Silvestre recupera a torna a no disposar de fons d'armari per les baixes

Una jornada després de viatjar a Albatera amb efectius justetss i de lluitar durant quasi 40 minuts pels punts i tornar-se a casa sense premi, Unión Alcoyana FS tancarà la lliga 2017-2018 davant La Vila en el Francisco Laporta. Els de La Marina Baixa han accedit a avançar el duel a dijous 19 d'abril per tal de no coincidir amb les festes. La decoració no canviarà per a l'entrenador. Javi Silvestre només pot fer una convocatòria de set jugadors. La constant de tota la segona volta, es torna a repetir en l'acomiadament de la temporada. 

Una jornada després de viatjar a Albatera amb efectius justets i de lluitar durant quasi 40 minuts pels punts i tornar-se a casa sense premi, Unión Alcoyana FS tancarà la lliga 2017-2018 davant La Vila en el Francisco Laporta. Els de La Marina Baixa han accedit a avançar el duel a dijous 19 d'abril a les 21.30 hores per tal de no coincidir amb les festes. El rival, per la seua banda, aspira al tercer lloc depenent d'altres resultats. 

Quant a la citació, Mauro i Miki, que la setmana passada van estar absents per motius personals, tornaran a tirar una mà en les rotacions per a donar oxígen al cinc inicial. La convocatòria la completen Jaco en la porteria i Gomis, Carmona, Bili i Carlos com a jugadors de pista.

Unión Alcoyana FS tractarà de fer tot el possible per oferir una bona imatge davant els seus. El desig és vèncer i oblidar el tram del 2018, que no ha sigut gens positiu. Les lesions han obligat a fer miracles cada jornada.