El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Unión Alcoyana FS afronta una eixida complicada en Asp

@Isa Lledó
Mauro i Bili estan entre cotons i Iñaki és baixa segura

És una de les eixides més complicades del que resta de temporada per a Unión Alcoyana FS. El precedent del 5-4 de la primera volta suposa el referent d'aquest compromís. Unión Alcoyana va remuntar un 0-4 en els últims 10 minuts realitzant un joc espectacular. Per tant, els alcoians no es poden tornar a deixar sorprendre. Amb un equip totalment renovat i amb sàvia jove, els del Vinalopó presenten el seguüent balanç en la seua pista dues victòries i quatre empats en els sis partits disputats fins al moment.

És una de les eixides més complicades del que resta de temporada per a Unión Alcoyana FS. El precedent del 5-4 de la primera volta suposa el referent d'aquest compromís. Unión Alcoyana FS va remuntar un 0-4 en els últims 10 minuts realitzant un joc espectacular. Per tant, els alcoians no es poden tornar a deixar sorprendre. Amb un equip totalment renovat i amb sàvia jove, els del Vinalopó presenten el seguüent balanç en la seua pista dues victòries i quatre empats en els sis partits disputats fins al moment.

Respecte a la plantilla de l'Unión Alcoyana FS, Iñaki serà baixa per al partit. Mauro i Bili, amb fortes molèsties després del partit de Petrer, són dubte però forçaran per a arribar. Amb açò i amb la possible incorporació d'un nou efectiu en la plantilla que la done per tancada fins al final del campionat, la llista de convocats estarà formada per: Jaco i Nacho en la porteria i Mauro, Gomis, Carmona, Miki, Tonelo, Adri i Bili com a jugadors de pista.