El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Unión Alcoyana FS cau als minuts finals davant el Calpe FS (1-3)

Els de La Marina Alta arriscaren i guanyaren amb fortuna

Després de quatre jornades sense jugar un compromís com a local, Unión Alcoyana FS tornava a fer-ho amb moltes ganes de donar una imatge davant dels seus. No obstant això, es va trobar amb un Calpe FS encertat als darrers minuts arriscant amb la figura del porter-jugador. Una autèntica llàstima perquè trenca una bona dinàmica dels deixeble de Javi Silvestre

Als pocs minuts Adri, amb un bon tret de mitja distància, manava una pilota al travesser. Bili i Gomis també van tenir les seues opcions en diverses ocasions però semblava que la pilota no volia entrar. Per la seua banda, els visitants no s'acostaven amb massa assiduïtat a la meta de Nacho tot i que també generaven accions aïllades de perill que requerien de grans intervencions del meta alcoià. Al descans s'arribà sense gols. 

En la represa el partit semblava més obert, el Calpe FS seguia tenint algunes ocasions clares que provocaren que Nacho haguera d'emprar-se a fons per a seguir mantenint l'electrònic a zero. Bili fou determinant per obrir la llanda. La jugada la iniciava el mateix Bili des de la banda que cedia a Gomis pel centre i aquest li deixava la pilota fàcil. El tret ajustat al pal ho va arribar a tocar el porter però sense èxit. 

Restaven només 4 minuts i el Calpe FS començà a jugar amb porter-jugador i li va eixir bé. Al poc, empataren el partit. A més, un tret inesperat en banda davant l'oposició de l'Unión Alcoyana FS es colaria creuat davant el qual res va poder fer Nacho. No tota la mala fortuna acabaria ací, ja que en l'última possessió dels de Javi Silvetres, una passada molt arriscada muntaria la contra i el gol visitant quan restaven només 9 segons. La fortuna, en aquest compromís, no va somriure als alcoians.