El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Unión Alcoyana FS cau derrotat al derbi davant el Ye Faky

Imatge d'arxiu / @PSTfotografia
El partit va concloure amb 5-3 per als contestans

El derbi es va decantar del costats dels contestans. Tot i els esforços finals dels deixebles de Javi Silvestre, Unión Alcoyana FS no va poder superar el seu rival en cap moment. Ara a causa de la confecció del calendari, els alcoians ja no tornaran a la competició oficial fins el 2018. 

El derbi es va decantar del costats dels contestans. Tot i els esforços finals dels deixebles de Javi Silvestre, Unión Alcoyana FS no va poder superar el seu rival en cap moment. Ara, degut a la confecció del calendari, els alcoians ja no tornaran a la competició oficial fins el 2018. 

A l'inici del compromís el respecte fou una constant. Les línies es van quedar en mitja pista. La falta de ritme va provocar que es generaren poques ocasions. Unión Alcoyana FS va tindre carències a l'hora de jugar com ells saben. No van saber imposar el seu joc. Abans del descans es va moure el marcador. El Ye Faky es va aprofitar d'un contraatac per a posar l'1-0. Només restaven tres minuts per arribar a l'equador. 

Nacho va fer el seu debut en la porteria d'Unión Alcoyana a la segona part. La reacció no arribava i passaven els minuts.  el Ye Faky tornà a donar un pas endavant per tal de convertir el 2-0. En una arrencada de caràcter dels alcoians, Carmona amb un tret molt dur va batre al porter local per l'esquadra posant el 2-1 (28’). En l'intercanvi de colps Unión Alcoyana va eixir perdent i arribà el 3-1. Gomis amb una gran jugada individual retallà les distàncies (3-2). En el servei de centre Iván faria en 4-2 i després Bili de doblepenal signà el 4-3. Iván fou l'autor del definitiu 5-3

 Ara a causa de la confecció del calendari, els alcoians ja no tornaran a la competició oficial fins el 2018

Si vols conèixer tots els marcadors del club, fes clic a les imatges. 

Escrit per Raül Pina.