El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Unión Alcoyana FS cau donant la cara amb el campió

@PSTFotografia
El Futsal Ibi aprofità les lesions dels alcoians

No va poder ser. Unión Alcoyana FS viatjava en circumstàncies crítiques, amb nombrosos lesionats que solament van poder recolzar a l'equip des de la graderia. D'altra banda, el Futsal Ibi es jugava ser campió en la seua pista i amb un gran nombre de seguidors en les graderies. 

Unión Alcoyana FS viatjava en circumstàncies crítiques, amb nombrosos lesionats que solament van poder recolzar a l'equip des de la graderia. D'altra banda, el Futsal Ibi es jugava ser campió en la seua pista i amb un gran nombre de seguidors en les graderies. 

El quintet inicial dels de Javi Silvestre va estar format per Jaco, Bili, Miki, Carmona i Carlos. Nacho, Adri i Mauro, aquests dos últims tocats, esperaven la seua oportunitat des de la banqueta.

El ritme que va marcar el Futsal Ibi des d'un inici va ser alt, mentre que els alcoians van començar amb la intenció d'esperar-los i intentar sorprendre en alguna jugada ràpida a la contra. En els primers minuts va funcionar, malgrat el domini iberut, Unión Alcoyana FS no patia en excés seguint el guió marcat. El primer gol local va arribar en una pilota que es va quedar morta dins de l'àrea després d'un servei de córner que els alcoians no van poder rebutjar. En els minuts finals de la primera part, amb els d'Alcoi començant a patir el cansament, els locals van fer el 2-0 en una jugada en la qual la defensa es va enfonsar massa. 

En el segon acte, Unión Alcoyana FS va començar a tocar millor la pilota i es van generar més ocasions de gol. Tot i això, el Futsal Ibi continuava sent superior i va aconseguir posar més distància en el marcador amb el 3-0 i 4-0 en els minuts 31 i 33, respectivament. Bili va signar el 4-1, que significava una xicoteta recompensa a l'esforç i el treball realitzat.

El Futsal Ibi es va proclamar campió de lliga a 4 jornades del final.