El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Unión Alcoyana FS cau en l'eixida a la pista de La Vila (3-2)

@PSTFotografia
Javi Silvestre només disposava de sis efectius

Les baixes passaren factura a l'Unión Alcoyana FS. El tècnic només contava amb sis efectius per a fer front a aquest partit. Tot i això donaren la cara i competiren fins l'últim sospir, perdent per un ajustat 3-2. El quintet inicial amb el qual van eixir els de Javi Silvestre estava format per Jaco, Gomis, Carmona, Tonelo i Bili.

La mala fortuna va aparèixer en el minut cinc. Gomis va marcar en pròpia porta sense voler. No obstant això, poc després el mateix Gomis equilibrava el duel fent l'empat. La Vila anava pujant el ritme i la possessió. Unión Alcoyana FS limitava a defendre en mitja pista per a eixir ràpid després de la recuperació muntant el contraatac. Els de La Marina Baixa es tornaren a posar per davant mitjançant una jugada d'estratègia després del servei d'una falta propera. A huit segons per al descans els vilers es van col·locar 3-1. 


En la represa els alcoians canviarien la seua defensa. Açò va provocar moltes imprecisions els tres primers minuts. A mesura que avançava el partit els alcoians van aconseguir ajustar-la concedint poques ocasions als vilers. Mentrestant, l'Unión Alcoyana FS va seguir intentant acostar-se en el marcador. Açò va ocórrer en el minut 31. Bili correria tota la banda i li cediria una pilota al segon pal a Carmona. Aquest, amb molta classe, picaria la pilota per damunt del porter entrant la pilota per tota l'esquadra. 

Les ocasions per a tots dos conjunts se succeïen i els d'Alcoi creien en l'empat. Els locals estaven amb cinc faltes però no arribaria la sisena. Javi Silvestre va apostar per un porter jugador però no es pogué aconseguir el gol.