El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Unión Alcoyana FS cau per 4-1 a Albatera donant la cara

@PSTFotografia
Javi Silvestre només disposava d'un canvi per a les rotacions

Jugar amb només una rotació i competir durant 40 minuts és molt meritori. Això feren els deixebles de Javi Silvestre durant la seua visita a la pista del Racing Club Dinamita Albatera FS. Sense efectius és fa complicat superar totes les fases per les quals travessa un partit. Tot i l'esforç, Unión Alcoyana FS va caure finalment per 4-1. Ara només resta un compromís per finalitzar la lliga i serà davant La Vila dijous 19 d'abril a les 21.30 hores. 

Jugar amb només una rotació i competir durant 40 minuts és molt meritori. Això feren els deixebles de Javi Silvestre durant la seua visita a la pista del Racing Club Dinamita Albatera FS. Sense efectius és fa complicat superar totes les fases per les quals travessa un partit. Tot i l'esforç, Unión Alcoyana FS va caure finalment per 4-1. D'inici, els d'Alcoi eixiren amb Jaco, Gomis, Carmona, Carlos i Bili. Mentre, en la banqueta es quedava Adri, que venia tocat i sense haver entrenat amb normalitat i només anava a entrar en els canvis per a donar descans als titulars en moments puntuals.

Als primers minuts es va veure a un Unión Alcoyana FS molt ordenat en la seua pista. A més, quan el rival deixava el camí lliure dibuixava oportunitats i aconseguia crear ocasions. Una d'elles va permetre deixar solament a Bili en un mà a mà contra el porter. Per desgràcia no va aconseguir l'objectiu de marcar. Fins al minut 14 l'equilibri es mantingué. Aleshores els locals van aconseguir avançar-se amb un tret escorat des de la banda. Poc després, Adri tindria la fatalitat de lesionar-se en xutar en un altre mà a mà amb el meta contrari i que no acabà dins la porteria per poc. No obstant açò, a menys d'un minut abans de finalitzar la primera part, els del Baix Segura van aconseguir el 2-0 que deixava als alcoians bastant tocats.

En la represa, Carmona va tenir una bona ocasió que es va anar fora per lleugers centímetres. Després Bili estavellava la pilota en el pal. Sense canvis a la banqueta el factor físic començava a ser determinant. En el 34' i 37', amb l'equip visiblement esgotat, arribaren el 3-0 i 4-0. Entre tots dos tants Unión Alcoyana FS va començar a jugar de 5 creant nombroses superioritats i ocasions de gol però la pilota tampoc volia entrar. A un minut del final una bona combinació de l'equip alcoià permetia a Bili espentar una pilota al fons de la xarxa que, això sí, deixava un sabor agre. 

Ara només resta un compromís per finalitzar la lliga i serà davant La Vila dijous 19 d'abril a les 21.30 hores.