El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Unión Alcoyana FS guanya amb suspens al RC Dinamita Albatera

@PSTFotografia
En 90 segons es va passar del 3-3 al 5-3 definitiu

El futbol sala està clar que és diferent. En partits amb final d'infart es veu la màgia d'aquest esport. Els espectadors del Francisco Laporta visqueren això en el compromís entre  Unión Alcoyana FS i RC Dinamita Albatera. En minut i mig es va passar de l'esglai a una victòria èpica per als d'Alcoi.

El futbol sala està clar que és diferent. En partits amb final d'infart es veu la màgia d'aquest esport. Els espectadors del Francisco Laporta visqueren això en el compromís entre Unión Alcoyana FS i RC Dinamita Albatera. En minut i mig es va passar de l'esglai a una victòria èpica per als d'Alcoi.

El quintet inicial amb el qual va començar Javi Silvestre en la pista va ser: Nacho, Gomis, Tonelo, Mauro i Bili. Tots dos conjunts tenien necessitat d'aconseguir els punts i van eixir molt mentalitzats. 

Els primers a avançar-se van ser els locals en el minut nou. Carmona enb un rebuig va posar l'1-0. Poc abans del descans l'Albatera va aprofitar una mala eixida dels alcoians per a robar una pilota en la frontal que posar l'1-1. Així va concloure l'acte inicial.

En la segona meitat es va produir un intercanvi de gols i quan restaven 90 segons el marcador determinava un empat a tres. Tot semblava presagiar que la cosa acabaria així però Carmona, en una gran jugada, va forçar un clar penal que va transformar Mauro amb una mica de suspens (4-3 en el 39'). Als darrers segons finals Bili per la banda esquerra sortejant rivals va acabar fent el 5-3. 

Amb este resultat, Unión Alcoyana FS arranca bé el 2018 i ara caldrà donar-li recorregut a aquest inici per tractar de no despenjar-se de la part alta de la classificació.