El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Unión Alcoyana FS juga el partit ajornat enfront de l'Horadada

@PSTFotografia
Javi Silvestre recupera efectius respecte al duel davant el Futsal Ibi

Després d'una jornada davant el Futsal Ibi en la qual els alcoians van donar la cara amb mínims efectius fins a l'últim sospir, ara es juga el partit ajornat per les nombroses baixes d'Unión Alcoyana FS. Fa unes setmanes el grup estava en quadre i sense jugadors per afrontar el compromís.

Després d'una jornada davant el Futsal Ibi en la qual els alcoians van donar la cara amb mínims efectius fins a l'últim sospir, ara es juga el partit ajornat per les nombroses baixes d'Unión Alcoyana FS. Fa unes setmanes el grup estava en quadre i sense jugadors per afrontar el compromís.

Les darreres tres derrotes consecutives, en les quals la lesions han assotat el rendiment de l'equip, han marcat el devenir de la competició. Ara Unión Alcoyana FS vol tornar a la senda del triomf davant la seua afició i recuperar les boníssimes sensacions oferides fa algunes jornades quan es derrotava a l'Asp a domicili o quan es guanyaven els partits a casa. 

Per a aquest duel, el míster local Javi Silvestre ja podrà disposar, quasi amb tota seguretat, de Mauro i Gomis, dos dels quals, al costat de Bili, han acumulat més minuts durant tota la temporada. Serà baixa Adri. Tonelo, intenta recuperar-se a marxes forçades per a oferir minuts de la rotació.

La convocatòria formarà de partida amb Jaco i Nacho en la porteria i amb Mauro, Gomis, Miki, Bili, Carmona i Carlos com a jugadors de camp. El partit es disputa el 16 de març a les 21.30 al Francisco Laporta.