El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Unión Alcoyana FS rep al Calpe FS amb ànim de revenja

@PSTFotografia
Torna a jugar a la seua pista un mes després

Els aficionats del futbol sala d'Alcoi han passat un mes sense vore als deixebles de Javi Silvestre, que han sabut ser competitius jugant lluny de casa. El rival, en la tornada al Francisco Laporta, serà el Calpe FS. Els de La Marina Alta foren el primer rival que va derrotar per 6-3 als alcoians en l'actual temporada. Per tant, existeix un particular ànim de revenja, sempre des de la perspectiva esportiva. 

Els aficionats del futbol sala d'Alcoi han passat un mes sense vore als deixebles de Javi Silvestre, que han sabut ser competitius jugant lluny de casa. El rival, en la tornada al Francisco Laporta, serà el Calpe FS. Els de La Marina Alta foren el primer rival que va derrotar per 6-3 als alcoians en l'actual temporada. Per tant, existeix un particular ànim de revenja, sempre des de la perspectiva esportiva. El 17 de febrer a les 17.30 hores torna la màgia d'Unión Alcoyana FS

El partit, sobre el paper, sembla fàcil perquè ocupen els llocs baixos en la taula classificatòria. Tot i això, cal recordar que compten amb diversos jugadors d'alt nivell i els seus últims resultats estan donant fe d'aquest potencial. Vénen de guanyar tres dels seus últims quatre enfrontaments. Ho van fer a domicili a Alacant davant el Xaloc i davant La Vila, i com a locals, la jornada passada, golejant al Petrer. D'aquesta forma, l'Unión Alcoyana FS està avisat per tal de no jugar pensant que serà una empresa fàcil. 

Quant a l'estat dels jugadors de l'Unión Alcoyana FS, Iñaki tornarà a ser baixa. Carlos és dubte, però podria entrar en la convocatòria. Carmona i Miki arrosseguen problemes musculars després del duel d'Asp i han entrenat a menor ritme durant la setmana. Amb açò, els encarregats de tornar a lluitar pels tres punts en joc seran Jaco i Nacho en la porteria i Mauro, Gomis, Carmona, Miki, Tonelo, Adri i Bili com a jugadors de pista. Eixa és la primera llista de convocats prevista per Javi Silvestre.