El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Unión Alcoyana FS repta al líder

@PSTFotografia
Els d'Ibi són líders i favorits en un partit amb moltes baixes en l'equip de Javi Silvestre

No arriba Unión Alcoyana FS al duel amb el Futsal Ibi en les millors condicions. La nòmina d'efectius és justeta i això pot ser determeninant quan visites la casa del millor equip de la competició, encara que els deixebles de Javi Silvestre tractaran de donar la cara en un escenari advers. Fins última hora no es coneixerà la citació.

Quant a l'estat de l'infermeria, Gomis està pràcticament descartat amb problemes lumbars. Adri, Tonelo i Mauro, quasi igual. El primer es recupera d'un xicotet trencament muscular i el segon i el tercer faran tot el possible per estar de la partida encara amb forts dolors en el peu. A açò, cal afegir la baixa d'Iñaki per al que resta de temporada. Tot i això, Silvestre ja podrà comptar amb jugadors per a jugar el partit. Jaco i Nacho en la porteria i Bili, Carmona, Miki i Carlos de pista. Efectius justets per a un partit de tanta exigència.

El Futsal Ibi pràcticament té el títol de lliga al seu abast. Amb 11 punts de distància davant el segon classificat, el Calp, ho tenen tot a favor per tal de donar el pas per a canviar de categoria. Altra qüestió serà després el fet de si l'economia dóna per afrontar una empresa com eixa.