El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Unión Alcoyana FS visita al cuer

Unión Alcoyana FS en un partit d'aquesta temporada / Carlos Cabrera
El Petrer només porta cinc punts

Tot i ser l'últim classificat, el Petrer ha sabut competir amb dignitat i solvència a la seua pista. Per tant, no serà una visita còmoda per a Unión Alcoyana FS. El partit es jugarà el diumenge 4 de febrer a les 10.30 hores a la pista dels del Vinalopó. La millor de les notícies és la llista de convocats. Per fi el fons d'armari per a les rotacions compta amb efectius per a mantindre un ritme alt. 

Javi Silvestre segueix ampliant la nòmina d'efectius. Per a aquesta jornada es recupera al meta i capità Jaco. Iñaki, que ja va disputar bons minuts a Novelda, continua acostant-se a la seua millor versió. Carlos, en ple procés de recuperació del seu trencament muscular, és baixa. Gomis serà dubte fins a última hora per problemes de genoll després d'una fortuïta caiguda a Novelda.

La gran novetat per a jugar a Petrer és la incorporació de Miguel Chinchilla Miki, exjugador i expresident del club. Els problemes d'efectius en la plantilla i les ganes de competir a bon nivell han convençut a l'ala alcoià a tornar per a aquesta segona volta del campionat. Així, l'equip, a part d'oxigen, guanyarà en intensitat defensiva i gol.

La convocatòria per a aquesta setmana quedarà de la següent manera: Jaco i Nacho en la porteria i Mauro, Iñaki, Gomis, Carmona, Miki, Tonelo, Adri i Bili com a jugadors de pista.