El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Unión Alcoyana FS visita la pista del Xaloc Alacant

@PSTFotografia
Iñaki i Mauro són baixes per al duel

Arriba la setzena jornada de lliga i Unión Alcoyana FS es desplaçarà a Alacant per a enfrontar-se a un clàssic, el Xaloc Alacant FS. Els de la capital de la Costa Blanca, favorits a lluitar pel campionat en les primeres dates de lliga, ja van vèncer als d'Alcoi 1-6 en la primera volta. Unión Alcoyana FS està obligat a demostrar la seua solvència lluny de casa perquè ahí sí que està funcionant quasi a la perfecció. 

Arriba la setzena jornada de lliga i Unión Alcoyana FS es desplaçarà a Alacant per a enfrontar-se a un clàssic, el Xaloc Alacant FS. Els de la capital de la Costa Blanca, favorits a lluitar pel campionat en les primeres dates de lliga, ja van vèncer als d'Alcoi 1-6 en la primera volta. Unión Alcoyana FS està obligat a demostrar la seua solvència lluny de casa perquè ahí sí que està funcionant quasi a la perfecció.

Els alacantins vénen de guanyar a domicili en la sempre complicada pista del Novelda per 2-4 i de golejar 8-4 com a locals a l'Aspe en la jornada anterior. Es preveu un partit semblat al d'Asp així que els de Javi Silvestre hauran de tirar de màxima concentració i intensitat davant l'alta pressió local.

Respecte a la nòmina de baixes de l'Unión Alcoyana FS, aquestes són Iñaki i Mauro. Aquest últim amb un xicotet trencament produït davant el Calpe FS, que li mantindrà fora de l'equip en les pròximes 2/3 setmanes. Carlos tornarà a disputar els seus primers minuts i ser el jugador de qualitat a dalt que va ser en els primers partits de lliga. 

El compromís es disputa el dissabte 24 de febrer a les 16.30 al pavelló Pitiu Rochel d'Alacant.