El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Unión Alcoyana incorpora la signatura digital en el procés de contractació del segur

Director General de la Unión Alcoyana, Enrique Jorge Rico.

Aquest nou sistema conviu amb el sistema tradicional d'impressió de les condicions particulars i generals de la pòlissa, disponible per als clients que així ho sol·liciten.

 

 

Els clients podran formalitzar el contracte del segur des de qualsevol lloc a través del seu telèfon mòbil, un procés per al qual disposaran de l'assessorament d'un mediador.

Amb la implantació d'aquest servei el client que contracte el segur rebrà un SMS certificat amb l'enllaç a les seues condicions particulars. Després de revisar la documentació associada al segur, el client haurà de dibuixar amb el dit la signatura i introduir el codi de confirmació que prèviament li haurà estat enviat. A partir d'aquest disposarà de les condicions de la seua pòlissa tant al correu electrònic, com a l'Espai Unió, el portal del client en unionalcoyana.com.

El Director General de la Unión Alcoyana, Enrique Jorge Rico, indica que la filosofia de l'empresa "sempre ha anat unida a estar "a prop" dels mediadors i clients. Per al mediador és imprescindible que siguem ràpids en la gestió i que els nostres processos siguen el més senzill possible. La nostra premissa és posar el client al centre i optimitzar la seua experiència i satisfacció amb la Unión Alcoyana".