El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Unión Alcoyana llança un segur de responsabilitat civil per a gossos, obligatori a partir de finals de mes

L’objectiu és cobrir possibles danys materials i personals  que l’animal puga ocasionar.

La nova Llei de Benestar Animal obliga a qualsevol propietari de gossos, de qualsevol raça, a tindre contractat un segur de responsabilitat civil. Fins el moment sols era obligatori per a gossos catalogats com a 'raça perillosa'.

El pròxim 29 de setembre entra en vigor la nova Llei de Benestar Animal i Unió Alcoyana ha volgut adaptar-se a aquest canvi de normativa i oferir un nou segur de responsabilitat civil per a gossos.

L’objectiu és cobrir possibles danys materials i personals  que l’animal puga ocasionar. El segur, que ofereix cobertura en tot el territori nacional, té gran flexibilitat a l'hora de triar el capital assegurat per sinistre/any, amb tres nivells de capital: 150.000 €, 300.000 € o 600.000 €, totes les opcions sense franquícia. A més, els clients tenen la possibilitat d'assegurar en una sola pòlissa diversos gossos, sempre que aquests siguen de la mateixa modalitat de contractació, que varia en funció del grau de perillositat de l'animal, d'acord amb la normativa vigent; i delimitació geogràfica. En cas de que els clients ja tinguen algun segur d’habitatge, hi ha descomptes.

Roberto López, responsable de subscripció d'Unió Alcoyana Seguros, explica que “el que ningú dubta és que els gossos són part de la nostra família. Ara també ho corrobora la nova Llei. Per això, volem facilitar als nostres clients, l'accés a un segur de qualitat, la prestació d'un servei immillorable i al millor preu”.

Fins ara, aquest segur sols era obligatori per als gossos catalogats com a raça perillosa, ara, i una vegada aprovada la llei, aquesta serà una exigència per a tots els propietaris de gossos, siguen de la raça que siguen.