El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Unión Alcoyana reforça l'assessorament als seus clients en temps de Covid-19

Amb ocasió de la situació provocada per la pandèmia del Coronavirus Union Alcoyana ha llançat noves mesures de suport dirigides a la xarxa de mediació i als seus clients.

Des que es va decretar l'estat d'alarma, l'empresa ha implantat el teletreball del 100% de la seua plantilla. S'han creat dos grups per a reforçar l'atenció telefònica a mediadors i clients, amb la finalitat de ser més àgils i oferir solucions en el menor temps possible.

Altres mesures de suport s'han centrat en oferir una major flexibilitat en la gestió i facilitats addicionals a clients i proveïdors, com per al pagament de la pòlissa, el fraccionament sense recàrrecs per a les assegurances de comerç i pime, l'agilitació del pagament d'indemnitzacions a clients i bestretes a proveïdors, el vídeo peritatge per a evitar desplaçaments, l'atenció prioritària de les incidències en negocis essencials i la comunicació constant amb mediació i clients, a més de l'actualització diària de les plataformes digitals ja habilitades.

A aquestes iniciatives se li han sumat altres noves, orientades a l'assessorament i acompanyament del mediador i els clients, com són:
•    Ajust de les garanties i capitals en la pòlissa, per a casos justificats.

•    Servei de prevenció per a les empreses que puguen presentar vulnerabilitat enfront d'un ciberatac.

•    Defensa jurídica per a resoldre dubtes legals sobre la pandèmia *Covid-19 i l'estat d'alarma.

•    Informació mèdica i orientació psicològica telefònica, per a tots els clients que tenen contractada una pòlissa de llar.

•    Campanya de comunicació amb el client, a través d'email, SMS, web i xarxes socials. 

A més d'aquestes mesures, Unión Alcoyana s'ha sumat a la creació d'un fons solidari de 37 milions d'euros per a protegir als sanitaris que s'enfronten a la pandèmia. Aquesta iniciativa subscriu una pòlissa de vida col·lectiva per a oferir un subsidi per al personal sanitari que siga hospitalitzat.

Es calcula que aquesta assegurança donarà cobertura a més de 700.000 persones en tot el país. D'altra banda, l'entitat ha realitzat una donació conjunta amb AVE (Associació Valenciana d'Empresaris), a raó de 20.000 màscares per a 25 hospitals de la Comunitat Valenciana.