El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Unión Alcoyana Seguros destina 8.000€ a entitats socials de la Comunitat Valenciana

Lliurament del xec a l'Associació Desenvolupament Sociosanitari de Tabarca / Unión Alcoyana
  • Unión Alcoyana Seguros ha destinat un total de 8.000 € a huit projectes socials.
  • L'objectiu és afavorir entitas socials que ajuden al seu entorn.
  • El projecte té el seu origen en la xarxa de mediació de Unión Alcoyana.

 

Unión Alcoyana Seguros posa en marxa la II edició de “Agente Solidario”, un projecte d'acció social que té per objectiu afavorir entitats socials que, a causa de la crisi econòmica i social provocada per la Covid-19, han creat projectes per a ajudar al seu entorn.

L'asseguradora aposta per l'ajuda social amb la segona edició del programa “Agente Solidario”. Enguany, Unión Alcoyana ha destinat 8.000€ en el projecte, en el qual s'han seleccionat huit entitats de la Comunitat. Les organitzacions seleccionades porten en marxa projectes d'ajuda al seu entorn després de la crisi de la Covid-19 i han rebut un total de 1.000 € cadascuna.

Un dels aspectes més destacables de “Agente Solidario” és que es tracta d'un projecte que té el seu origen en la xarxa mediació de Unión Alcoyana. Els propis mediadors són els que estan en contacte directe amb els veïns de la seua localitat i coneixen de primera mà, les seues necessitats. Així, poden proposar quins col·lectius amb els seus diferents programes socials, són susceptibles de rebre aquestes ajudes. Una iniciativa que, de nou, ha tingut gran acceptació per part de la xarxa i que els fa sentir partícips de l'ajuda prestada a les “persones del seu entorn”.

Aquesta segona edició del projecte es va iniciar a la fi del mes de desembre. La convocatòria va tindre un important acolliment i es van presentar multitud d'iniciatives socials, de diferent varietat, abast i destinataris. Després d'un procés de recepció i valoració de les sol·licituds, on es prevalia el valor social de les entitats i la seua adequació a les bases de la convocatòria, es van seleccionar els huit projectes. Els propis mediadors de cada localitat han sigut els encarregats d'entregar el xec a les entitats benèfiques, en nom de Unión Alcoyana.

Els col·lectius i projectes beneficiats han sigut els següents;

Associació Desenvolupament Sociosanitari de Tabarca, amb el projecte “Centro de atención a personas sin hogar San Agustín”.

Centre de Dia AFA Teulada-Moraira, amb “Atención a familiares de personas con alzhéimer”.

Cáritas Parroquial Virgen del Consuelo d’Altea.

Cometas y Sonrisas, amb el projecte “Integración Social de niños en riesgo de exclusión social”

Vega Baja Acoge, amb “Atención a personas migrantes y refugiados”.

AFA Xixona CCC, amb “Atención a familiares de personas con alzhéimer".

Càritas Interparrroquial de San Vicent del Raspeig, amb “Respuesta a situaciones de pobreza y exclusión social” .

Fundación Alzhéimer Salomé Moliner amb el projecte “Atención a las necesidades psicológicas y sociales de las familiares de enfermos de alzhéimer”.