El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Tercer incendi a Alcoi en menys de 24 hores

Tercer incendi a Alcoi en menys de 24 hores

Des de molts punts d'Alcoi, s'ha apreciat aquest diumenge al migdia un nou incendi molt prop del que es va produir fa només unes hores a la Font del Quinzet, molt a prop del parc naural de la Font Roja. Aquest ha sorprés als vianants i compradorsdel Mercadet de Batoi.

Més informació

Tercer incendi a Alcoi en menys de 24 hores

Unión Alcoyana Seguros, els Contrabandistes i el CF Pista acompanyaran als Reis d'Orient a Alcoi

Adoració de 2017 / Ajuntament
Primer anunci sobre la Cavalcada de 2018

El Nadal Alcoià comença a prendre forma. L'Ajuntament d'Alcoi ha donat a conèixer quines seran les entitats que acompanyen a Ses Majestats els Reis d'Orient durant la Cavalcada de 2018. Aquests ajudants seran el Club de Futbol Pista, que celebra el 75 aniversari de la seua fundació, que va ser l’any 1942; Unión Alcoyana Seguros; una de les empreses deganes de la nostra ciutat va ser creada fa 140 anys, el 25 de juliol de 1877 i la filà Andalusos.

Aquest any, els Reis Mags desfilaran de nou per la nostra ciutat, amb una nova il·luminació pròpia als carrers Sant Nicolau i Sant Llorenç. Recordem que aquesta celebració s’ha realitzat de forma continuada des de 1885, si bé els seus antecedents documentals es remunten a l'any 1866. És la Cavalcada de Reis Mags més antiga de totes les que se celebren a Espanya i, possiblement, al món. El novembre de 2001, la Cavalcada de Reis Mags d'Alcoi va merèixer la declaració de Festa d'Interès Turístic Nacional.

Raül Llopis, regidor de festes, destaca l'alta participació social a Alcoi, Ciutat del Nadal: "la festa del Nadal és fruit de la participació desinteressada de moltes entitats. Aquesta participació ciutadana de milers de persones és un fet destacat del nostre Nadal i volem agrair a totes elles la seua feina i dedicació. I també destacar que tots els anys, rebem desenes de nous grups i associacions interessades a posar el seu granet de sorra, seguim treballant perquè la màgia del Nadal arribe a tots".