El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Unión Alcoyana ajuda Creu Roja amb una cursa solidària des de casa

Les inscripcions, que poden realitzar-se en Mychip.es des del divendres 24 d'abril, a les 18 h., són voluntàries, des d'un euro.

Reglament i més informació

Instagram d'Unión Alcoyana

La companyia d'assegurances vol estar al costat dels més necessitats durant aquest Estat d'Alarma. Ha ideat una iniciativa molt innovadora com és una cursa des de casa. La I Cursa Solidària a Casa Unión Alcoyana pretén recaptar fons per donar-los íntegrament al pla Creu Roja Respon. Este diumenge 3 de maig a les 10 h s'emetrà en directe des del compte d'Instagram d'Unión Alcoyana.

La cursa està organitzada per la companyia, el Club d'Atletisme d'Alcoi, membres del Trail Solidari, l'equip de la mitjà marató i la col·laboració de l'Ajuntament d'Alcoi. La cursa animarà als participants a practicar esport lliure des de casa, durant un temps estipulat. El recorregut inevitablement seran els metres de cada casa, dividits en quarts i habitacions; amb eixida/meta des del menjador o la cuina.

La cursa va a dirigida a tot aquell que vulga passar una bona estona per una bona causa: la solidaritat. Totes les persones que s'inscriguen a través de Mychip.es rebran un dorsal personalitzat, amb el qual podran fer-se fotos o vídeos practicant esport i compartir-ho en xarxes socials, amb l'etiqueta oficial #CarreraSolidariaEnCasaUA. La carrera promet divertir a l'audiència, perquè comptarà amb animació online, connexions en directe amb esportistes de la zona, sortejos i moltes sorpreses.

Les inscripcions, que poden realitzar-se en Mychip.es des del divendres 24 d'abril, a les 18 h., són voluntàries, des d'un euro. Unión Alcoyana, per la seua banda, realitzarà la seua aportació, a la mateixa causa benèfica.