El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Unión Alcoyana i Autobuses La Alcoyana reben homenatge com a empreses centenàries

El president de la Diputació d’Alacant, César Sánchez ha lliurat els guardons a les empreses centenàries de la província, entre les quals es troben aquestes empreses alcoianes i Almendra i Miel S.A (El Lobo) de Xixona.

Les empreses Unión Alcoyana i Autobuses La Alcoyana han rebut un homenatge juntament amb altres empreses de la província, entre elles Almendra i Miel S.A (El Lobo de Xixona), per ser unes de les poques empreses centenàries de la zona.

Ha sigut en el transcurs de la I Gala d’Empreses Centenàries de la Província, celebrada al Teatre Principal d'Alacant i organitzada per la Cambra de Comerç d’Alacant, l’Associació de l’Empresa Familiar i la Diputació d'Alacant. 

En representació de Unión Alcoyana va assistir la Sra. Ana María Mataix, presidenta del Consell d’Administració, D. Francisco Matarredona i D. Rafael Silvestre, secretari i vicesecretari del Consell d’Administració, D. Enrique Rico, conseller de l’entitat i D. Enrique Jorge Rico, Director General de Unión Alcoyana.

Per part de Autobuses La Alcoyana van acudir el vicepresident i conseller delegat del grup Vectalia, Antonio Arias, i la consellera, Maria Jesús Arias.