El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Unión Alcoyana ofereix assistència tecnològica per al teletreball, l'educació, l'oci i les compres en línia

Unión Alcoyana

Les millores s'inclouran en les pòlisses de vivenda, comerç i pime.

La companyia asseguradora àmplia la cobertura de la garantia d'Assistència Informàtica. Es tracta de noves cobertures per a fer més segur l'entorn digital dels clients d'Unión Alcoyana que s'inclouran en les pòlisses de vivenda, comerç i pime.

Unión Alcoyana augmenta els seus serveis i s'adapta a la nova situació derivada de la Covid-19. El teletreball s'ha implantat en nombroses pimes per a evitar el contacte social i lluitar contra la Covid-19. Igualment, les classes en línia i els cursos de formació digital s'han disparat i l'oci a través d'Internet s'ha convertit en una pràctica habitual en totes les llars. La manera de relacionar-nos i treballar ha canviat de manera considerable. L'entitat Europ Assistance s'encarrega de la prestació del servei d'assistència.

Unión Alcoyana garantirà el correcte funcionament dels equips dels treballadors que estiguen realitzant la seua labor en remot. L'assistència inclou, entre altres aspectes, assistència per a garantir la seguretat de la informació que es manege durant el teletreball, o assistència per a la configuració de les eines de videoconferència i/o treball en línia. L'assistència tecnològica també s'amplia a l'educació. Amb l'objectiu d'ajudar a l'ús d'eines educatives en línia com ara Google-Classroom, Moodle Cloud, Microsoft Teams, o Zoom, entre altres.

L'assistència tecnològica també s'amplia per a aquells usuaris d'oci en línia o de compres per internet. En aquesta cobertura també s'assessorarà sobre la vulnerabilitat dels comptes de correu electrònic dels clients de la companyia alcoiana. Per a això s'elaboraran informes preventius o correctius en cas que es detecte alguna vulnerabilitat.