El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Unión Alcoyana posa a disposició dels seus treballadors tests serològics

Unión Alcoyana reprén l'activitat però instaura protocols, mesures i facilita material tant a treballadors, mediadors, clients i col·laboradors. "Desitgem poder generar tranquil·litat i confiança en els nostres clients i col·laboradors, al mateix temps que vetlem per la seguretat de tots".

També es compromet a costejar la prova PCR si la serològica dóna positiu. Forma part del pla global de mesures preventives, que inclou material de protecció i informació tant per a treballadors, mediadors de l'asseguradora com clients.

Union Alcoyana ha posat en marxa un Pla Global de mesures preventives que engloba tot el seu territori d'actuació, gran part ja en fase 1. I dins d'aquest pla, l'asseguradora alcoiana posa a disposició de tots els treballadors, i de forma voluntària, la possibilitat de fer-se un test serològic que confirme la presència d'anticossos del coronavirus. El procés es fa mitjançant el Servei de Prevenció VALORA, i en cas de donar positiu, l'empresa té el compromís de costejar també la prova PCR (que és la que determina si s'està en una fase de la malaltia on pot contagiar).

En tots els centres de treball de la Unión Alcoyana, l'ús de mascaretes és obligat tant per a treballadors, clients com personal extern. Es recomana sempre el pagament amb targetes o qualsevol altre mitjà digital per evitar l'intercanvi de diners en efectiu.

I pel que fa a la xarxa de mediadors, se'ls ha facilitat un lot de material de protecció personal, cartelleria especial sobre els protocols de desconfinament, i formació en línia voluntària, per tal que puguen reprendre l'atenció presencial a les seues oficines amb les condicions òptimes de protecció i seguretat. I també pensen en els perits i reparadors amb els quals treballen, a qui han facilitat un protocol de recomanacions sanitàries, així com un pack de material higiènic amb gel, mascareta i guants.