El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Unión Alcoyana Seguros celebra la seua Junta General d'accionistes de 2019 de forma telemàtica

Enrique Jorge Rico / Unión Alcoyana

En la Junta, s'ha destacat la millora de les principals magnituds financeres,

La companyia d'assegurances ha celebrat la seua Junta General d'accionistes corresponent a l'exercici 2019. La celebració ha sigut a la seua seu central a Alcoi, assistint de manera presencial els membres del Consell d'Administració. Per als accionistes, es va habilitar per a l'ocasió una plataforma telemàtica.

El Conseller Delegat, Enrique Jorge Rico Albert, ha presentat un resum de les xifres corresponents a l'exercici passat. Destaca la millora de les principals magnituds financeres, ressaltant el creixement d'un 1,77% de les primes de la companyia, el benefici net d'1,97 milions d'euros així com l'augment d'un 5,15% de la ràtio de solvència, que ha passat del 194% al 204% a tancament d'exercici.

Així mateix, i destacant la robustesa del balanç de la companyia, s'ha detallat als accionistes els principals efectes que la Covid-19 ha tingut sobre l'entitat, repassant les accions que Unión Alcoyana ha anat realitzant, en les quals ha reforçat la “sensibilitat i flexibilitat” com a valors clau a l'hora de superar la situació actual i les seues conseqüències. Finalment, s'han transmés les perspectives que s'obrin en els pròxims mesos i la posició de la companyia, per a fer front a la possible evolució de la situació.