El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Unión Alcoyana Seguros presenta un segur contra els ciberatacs

Una manera de previndre atacs cibernètics que posen en perill les dades de l'empresa. I en cas de patir un atac, el nou segur també inclou la recuperació de les dades, la normalització de la situació i les possibles indemnitzacions a tercers per pèrdua d'informació.

La digitalització és una via fonamental i obligada per a tota empresa que vulga ser competitiva, però aquest nou camí obri també un nou ventall de riscos que cal previndre. I un d'ells, possible i desconegut per a molts empresaris, són els ciberatacs. I és que en xifres generals, les xicotetes i mitjanes empreses reben més de 200.000 atacs cibernètics cada dia, i Espanya és el tercer país amb major volum d'aquests atacs.

Per això des d'Unión Alcoyana Seguros llancen un nou producte sota el nom Unión Ciber, "un segur empresarial per a fer front al ciber-risc". Aquest segur proporciona, segons l'empresa asseguradora, "tranquil·litat i protecció extra". El contracte inclou reforç del sistema de seguretat informàtic del negoci per a minimitzar qualsevol possible bretxa de seguretat, amb un servei permanent 24 hores. I en cas d'ocórrer un incident, l'equip d'experts d'Unión Alcoyana Seguros treballaria de seguida en la recuperació de les dades, els danys que haja pogut patir l'empresa i la normalització de la gestió després de l'atac. El segur també cobreix possibles indemnitzacions a un tercer pel robatori d'informació.

Roberto López, responsable de subscripció d'Unión Alcoyana Seguros, diu que "cap empresa està exempta de patir un ciber-atac. Per tant, estem parlant de diferents riscos amb conseqüències negatives per al negoci, ja siguen econòmiques, de reputació de marca o inclús legals, com pot ser l'incompliment del nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD)".

Per a més informació sobre aquest producte, clica en la següent imatge: