El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Union Alcoyana Seguros redueix horaris d'oficina i estableix cita prèvia

Cal demanar cita al telèfon 965 540 099, i s'atendrà presencialment de 9 a 12 hores.

L'asseguradora alcoiana anima els clients a fer servir totes les ferramentes digitals i telemàtiques de què disposen, per tal d'evitar desplaçaments i exposició al contagi.

Des d'Unión Alcoyana Seguros consideren que és "responsabilitat de tots prendre les mesures necessàries per a frenar i contenir el virus", i per això han decidit prendre mesures preventives en l'empresa per evitar el contacte entre persones.

L'asseguradora ha decidit tancar les oficines centrals, i reduir l'horari d'atenció en les sucursals de 9 a 12 hores, sempre amb cita prèvia en el telèfon 965 540 099. Es donarà prioritat a l'atenció als majors de 65 anys i es limitarà l'aforament a una única persona per cada treballador de la sucursal. També es recomana fer qualsevol pagament en targeta o altres mitjans digitals. Les mesures estaran actives fins al 5 de febrer.

Però des de la Unión Alcoyana recomanen fer servir les diverses ferramentes digitals de què disposen, i que permeten resoldre la major part de les gestions del dia a dia amb la companyia. Són quatre: el mediador de segurs de referència, el portal digital d'atenció al client, el telèfon especial d'atenció directa 965 548 916, i el telèfon d'urgència gratuït i 24 hores 800 888 888.

"Deixem enrere un 2020 que ens ha canviat la vida a tots. Tot i que no podem saber com serà el 2021, sí que podem assegurar que passe el que passe, en Unión Alcoyana continuarem acompanyant als nostres clients per ajudar-los en tot el que necessiten".