El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Unión Alcoyana sorteja mòbils i rellotges intel·ligents entre els clients utilitzen la firma digital per a contractar un segur

L'asseguradora vol potenciar l'ús de la firma digital a l'hora de contractar segurs, un sistema que permet "augmentar la nostra eficiència operativa, així com estar més a prop de clients i mediadors".

Unión Alcoyana Seguros ha incorporat des de fa uns mesos la possibilitat de contractar un segur mitjançant la firma digital. Des de la companyia asseguren que és "un pas important en el nostre procés de transformació tecnològica, que ens permet augmentar la nostra eficiència operativa, així com estar més a prop de clients i mediadors".

Per tal d'incentivar l'ús de la firma digital i premiar als clients que ja ho fan, des d'Unión Alcoyana han decidit fer un sorteig entre tots aquells que contracten o renoven un segur entre l'11 de febrer i el 31 de març. En concret, se sortejaran 2 rellotges intel·ligents Instinct de Garmin; un Iphone Xr de 64 GB, i diversos Ipad, dos de 9 polzades i 32 GB i un tercer d'11 polzades i 64 GB.

Tota la informació del concurs i les bases de la promoció es poden consultar ací.

Unión Alcoyana explica que amb la firma digital el procés és "molt senzill, els nostres clients tan sols necessiten el seu mòbil i un minut del seu temps".