El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Universitat d'Alacant i Fundación Mutua Levante renoven per quart any el seu conveni cultural

El conveni permet fer en Alcoi activitats com els tallers de l'estació científica de la Font Roja, diverses conferències i presentacions de llibres acadèmics, cicles de cinema o fins i tot un congrés internacional sobre ecologia del paisatge.
 

La rectora de la Universitat d'Alacant Amparo Navarro valora de Fundación Mutua Levante que crega en "una cultura del mecenatge, malauradament no molt habitual en el nostre país".

La nova rectora de la Universitat d'Alacant, Amparo Navarro, agraeix l'aposta de la Fundació Mutua Levante pel mecenatge cultural i acadèmic, "malauradament no molt habitual", reconeix, però que a Alcoi permet fer una ampla programació cultural i educativa.I és que per quart any consecutiu, Fundación Mutua Levante i Universitat d'Alacant han renovat el conveni que possibilita fer diverses activitats a la ciutat, moltes d'elles a la seu que la Fundación té a la plaça d'Espanya.

El conveni inclou, per exemple, un cicle de cinema infantil en valencià i un altre per al públic en general en versió original i en col·laboració amb l'Escola Oficial d'Idiomes. També hi haurà conferències, presentacions de llibres, tallers en l'estació científica de la Font Roja, o tallers de micologia amb Antonio Belda. També hi haurà un congrés internacional de l'associació per l'ecologia del paisatge el 18 i 19 de novembre, i es portaran exposicions de la Fundación a les tres seus universitàries de la província.

Tot i que aquest conveni es renova des de fa quatre anys, Fundación Mutual Levante ha estat al costat de la Universitat des d'Alacant des de fa una dècada, quan va ajudar en els inicis del Festival de Teatre Clàssic de l'Alcúdia.