El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'Urban Skills' porta a Alcoi l'adrenalina dels esports urbans

Roda de premsa amb la presència del regidor Belda i un dels organitzadors, Paco Alfaro.

Totes les competicions tindran lloc el dissabte 29 de setembre excepte la d'street workout, prevista per al dia 27. 

La ciutat organitza per segon any consecutiu una jornada d'esports urbans a les instal·lacions del riu Riquer. Enguany es preveu una major oferta d'activitats i un increment dels premis en metàl·lic.

Les activitats per al dia 29 se succeiran a la pista roja de Santa Ana (baix del pont de Cervantes) entre les 10 h i les 21.30 h a través de quatre competicions: monopatí (skate), patinet (scooter), bicicleta (BMX) i duel de rapers (batall d'MCs). Per al dia 27 està prevista la competició d'street workout, a l'altre costat del pont de Cervantes.

S'atorgaran premis en metàl·lic als primers qualificats, des de 600 € en la categoria d'skate, fins als 150 € en la d'street workout. Totes les categories també destinaran premis en metàl·lic als segons i tercers qualificats, i algunes d'elles premis en material per a la categoria amateur.

Més enllà del vessant competitiu, els assistents podran gaudir durant tot el dissabte d'un mercadet alternatiu, de sessions de DJ's en directe i d'una exhibició d'slackline.

El gerent de l'empresa Outdoor i un dels organitzadors del certamen, Paco Alfaro, considera que amb aquesta segona edició, l'esdeveniment d'esports urbans a alcoi "s'ha convertit en un referent a tota la província d'Alacant gràcies a la barreja de disciplines tan diverses".

Recordem que les activitats s'emmarquen dins de la programació de la mostra cultural urbana "Urban Skills", que entre el 24 i el 30 de setembre omplirà la ciutat d'art urbà.

Obres a la pista de Santa Ana

Durant les últimes setmanes s'ha pogut contemplar com la zona que acollirà les activitats d'aquest dissabte es troba en obres. Malgrat que no s'aprecia activitat des de fa dies, una part del terra es troba delimitat amb tanques. El regidor d'Esports, Alberto Belda, confia que la zona es trobe reparada abans de l'inici de les competicions.