El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Valencià Turisme estrena nova imatge

El diputat de turisme Jordi Mayor, amb la nova imatge de València Turisme.

És un treball del dissenyador valencià Pepe Gimeno, autor dels logos de la Generalitat i l'Ajuntament de València, i que s'estrenarà en la pròxima fira de turisme, FITUR. El mig arc representa a la província de València. 

La Diputació de València ha presentat la nova imatge de València Turisme, que estrenarà a Madrid en la fira de turisme, FITUR, a finals de gener. És un treball del dissenyador valencià Pepe Gimeno, qui explica que "el concepte fonamental d'aquest logo és que es parla en els logos de la Generalitat i l'Ajuntament, manté el concepte territorial amb el mig arc que representa la província, un ens intermedi entre la ciutat i la comunitat".

Des de València Turisme valoren que la nova imatge és totalment versàtil, i de fet, com diu GImeno, "incorpora una ampla gamma de formats i colors per a donat resposta a suports com 3D, xarxes o estampats virtuals".

Aquest projecte també és resultat de l'aposta de la Diputació de València per col·laborar amb altres institucions, perquè l'autor ha estat seleccionat per l'Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana, d'entre 29 projectes presentats per empreses del sector. 

 

Acte de presentació de la imatge València Turisme